Spissen fikk sitt 100. Premier League-mål for Foxes i en 3-0-seier over Crystal Palace hjemme. Men når han snakker med BT Sport etter kampen, sier Rodgers at han vil følge fremoveren nøye.


Vardy møter nå et løp mot tiden i et forsøk på å være i stand til å møte Gunners med skaden som forstyrrer det som har vært en fantastisk sesongstart. Spissen tapte 3-0-seieren over Zorya Luhansk torsdag kveld på grunn av et leggproblem da han så Europa League-seieren fra tribunen på King fotballdrakter barn Power.

HueyMimsp Billige Fotballdrakter SterlingB Liverpool nuova Maglia Delorascx ErinMorda.

.


Leicester City-sjef Brendan Rodgers innrømmer at Jamie Vardy kjemper for å få sitt oppgjør med Arsenal lørdag. Mot sin tidligere klubb Birmingham, gjorde Gray sitt første City-opptreden siden en fire-minutters komo i andre etappe av Carabao Cup-semifinalen mot Aston Villa i januar.


Rodgers sa at Gray 'gjorde det bra' i sin FA-cupseier på en sjelden Leicester-start, men forbeholdt mer ros for sin medvinger Marc Albrighton. Leicester City-sjef Brendan Rodgers innrømmer at han har prøvd å finne en måte å gi Demarai Gray billige fotballdrakter flere minutter.


Han sa: 'Ricardo klarte seg bra i første omgang, det er bare en prosess med ham, å spille spill og gå opp til dette nivået, etter å ha vært ute så lenge, så vi er glade for det.

DevonPolk billige fotballdrakter til lag SterlingB Liverpool nuova Maglia Delorascx AdelaideD.

.


Rodgers hadde ønsket at Ricardo skulle spille 75 minutter, men tok ham av ved halvtid. Heldigvis ble han ikke skadet, og det samme gjaldt Wilfred Ndidi. Leicester City-sjef Brendan Rodgers var fornøyd med Ricardo Pereiras retur for Europa League-nederlaget mot Zorya Luhansk.
There are no comments on this page.
Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki